BCN - de traininglocaties

De werkwereld van nu is dynamisch en veeleisend. Nieuwe kennis, vaardigheden en technieken volgen elkaar in hoog tempo op. Dat levert voor jong, oud, hoog en laag een uitdagende, maar ook noodzakelijke ontdekkingsreis op. Zij moeten blijven leren om up-to-date te zijn en toegevoegde waarde te bieden.

Veel van die trainings- en opleidingssituaties vinden extern plaats. Want het 'live' contact met inspirerende trainers of docenten is belangrijker dan ooit in het moderne leren. Het vormt vaak het vertrekpunt voor e-learning, praktijkopdrachten of samenwerking tussen deelnemers. Die start moet dus goed gaan. Sterker nog, die moet perfect zijn.

Dan blijkt de trainingslocatie cruciaal. Of beter gezegd, het team dat de trainers, docenten en cursisten ontvangt en begeleidt tijdens de training. Want natuurlijk moet de locatie zelf van topkwaliteit zijn. Met alle state-of-the-art techniek, catering, bereikbaarheid en parkeergelegenheid die daarbij horen. Maar de finishing touch van een perfect verlopen training zit in de gastvrijheid en service van de professionals op die locatie.

Van die bijzondere combinatie van hospitality en vakmanschap hebben wij als BCN ons specialisme gemaakt. Wij bieden de trainingslocaties. Niet omdat we ruimtes aanbieden, maar effectiviteit van uw training. We vragen ons voortdurend af hoe we uw leerdoelen het beste kunnen ondersteunen. En daar gaan we ver in. Wij doen echt alles voor uw training en geen vraag is ons te gek. Want als een trainer optimaal kan presteren en als cursisten zorgeloos kunnen leren, scoort uw training maximaal effect en de beste cijfers.

BCN wil daarom het perfecte visitekaartje zijn voor werkgevers, trainers en docenten en een huis van inspiratie voor cursisten. We onderzoeken continu hoe we trainingen nog effectiever kunnen maken en hebben zelfs een eigen Hospitality Bootcamp. Daar leren we elkaar hoe we maximaal kunnen waarmaken wat u belooft aan uw medewerkers, collega's of cursisten. Die verantwoordelijkheid en doelgerichtheid zitten in ons DNA. Dat merkt u zelfs als u 'gewoon' komt vergaderen of een receptie geeft.

lp-img1

Alles voor de training

BCN biedt de trainingslocaties. Bij ons gaat alles en iedereen voor de effectiviteit van uw training. De energie, de focus en de kennis om daarin te slagen, halen we uit onze drie pijlers onder die belofte.

icon-green

Hospitality bootcamps

We oefenen alles intensief om nog gastvrijer te worden
Elke BCN-medewerker draagt op zijn manier bij aan de effectiviteit van uw training. Dat vraagt om een bijzondere mentaliteit, die hospitality combineert met vakmanschap. Zo'n mentaliteit moet je aanleren en scherp houden. BCN traint daarom nieuwe en huidige medewerkers in Hospitality Bootcamps. Dat zijn intensieve sessies waarin we alle facetten van ontzorgen en gastvrijheid analyseren, oefenen en vernieuwen. We gebruiken daarvoor recente ervaringen en feedback en draaien mee in elkaars functie voor verfrissende inzichten. Het resultaat vertalen we in praktische verbeteringen die u merkt in uw eerstvolgende bezoek aan BCN.
icon-blue

Prioriteit in kwaliteit

We garanderen alles wat u belangrijk vindt
Kwaliteit is een subjectief begrip. Uiteraard moeten de basics voor uw training, zoals de locatie, techniek, catering, bereikbaarheid en parkeergelegenheid, uitstekend op orde zijn. Maar uw beleving van 'uitmuntend' zit in het feit of we waarmaken wat u belangrijk vindt. Daarom werkt BCN met 'Prioriteit in kwaliteit'. Bovenop de kwaliteit die u overal normaal verwacht, bepalen we vooraf met u waar uw prioriteiten liggen om uw training optimaal te laten slagen. En we garanderen u dat we die waarmaken. En mocht er toch iets misgaan, dan lossen we dat direct op of compenseren wij dat.
icon-red

Effectiviteit-wiki

We houden alles bij wat uw training nog effectiever maakt
Niet alleen bij BCN, maar ook wereldwijd ontdekken en ontwikkelen mensen nieuwe inzichten en zaken die uw training nog effectiever kunnen maken. Van energy breaks, daglichtverlichting en glasvezelkabel, tot betere AV-middelen, uitgebalanceerde voeding en duurzame materialen. BCN volgt die innovaties op de voet en houdt ze bij in een interne kennis database waaraan iedere BCN'er meebouwt. Die continu groeiende Effectiviteit-Wiki is ons vertrekpunt om met de innovaties waarin we geloven te experimenteren en die te implementeren in onze eigen locaties.