BCN Amsterdam Arena Sfeerfoto Schoolopstelling

Over BCN

Meer informatie

Over BCN

BCN biedt professionele en multifunctionele locaties voor al uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, opleidingen en trainingen in Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

We hebben meer dan 150 afsluitbare zalen voor u ter beschikking, verdeeld over zes locaties. Onze locaties zijn door de centrale ligging uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Daarnaast kunt u bij BCN Utrecht en BCN Rotterdam  volop gratis parkeren! Elke locatie heeft een eigen restaurant, waar u uitgebreid kunt lunchen en dineren. Met de diverse arrangementen die wij zorgvuldig voor u hebben samengesteld maakt u uw bijeenkomst compleet.

Op deze website leest u onder andere meer over onze zalen en uitgebreide faciliteiten, de diverse arrangementen en onze cateringmogelijkheden. Ook laten wij u graag kennismaken met onze verschillende locaties:

Bij BCN streven we er samen naar om voor u het beste resultaat te behalen. Wij staan voor u klaar om samen met u te kijken naar uw mogelijkheden bij BCN en deze persoonlijk en flexibel in te vullen. Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 030 - 200 8027. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Graag tot ziens bij BCN!