Unieke trainingslocatie direct naast het station

Einhoven heeft eigenlijk alles: talent, ondernemerschap, historie, gezelligheid, noem maar op. Het enige wat ontbreekt is een trainingslocatie van BCN. En daar is nu verandering in gekomen, want vanaf nu kunt ook u ons vinden aan het Kennedyplein 204 in Eindhoven. 

Door de ideale ligging, direct naast het intercity NS-station van Eindhoven, is trainingslocatie BCN Eindhoven uitstekend bereikbaar. De centrale stationslocatie heeft in totaal 23 moderne en stijlvol ingerichte ruimtes en een eigen restaurant voor lunch en diner. 

Ruim aanbod aan zalen en faciliteiten

BCN Eindhoven is wat dat betreft een locatie om trots op te zijn. De 23 trainingsruimten zijn van alle moderne techniek en gemakken voorzien. Denk aan audiovisuele middelen, klimaatbeheersing, veel daglicht in de zalen,  glasvezel internet, gezonde lunches, energy breaks, ruime parkeergelegenheid  op parkeergarage Kennedyplein P1 en … pal naast het NS-station. Wilt u meer 'technische' informatie? Download de factsheet.

Meer informatie of reserveren 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

 

Ton ten Haaf

Ton ten Haaf

Begin uw dag goed met onze BCN gastvrijheid, wij helpen u graag op weg.

Vestigingsmanager, BCN Eindhoven

Factsheet Eindhoven

Bekijk onze factsheet met informatie over de faciliteiten, vergaderarrangementen, capaciteit en bereikbaarheid. 

BCN Eindhoven Restaurant
BCN Eindhoven Coffee Lounge
BCN Eindhoven zaal