Unieke trainingslocatie met gratis parkeren

Trainingslocatie BCN Utrecht is een moderne en centraal gelegen locatie met 28 multifunctionele zalen. Door de gunstige ligging nabij de A27 en A28 is BCN Utrecht uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Bij BCN Utrecht kunt gratis parkeren op ons eigen terrein.


Ruim aanbod aan zalen en faciliteiten

De diverse etages zijn voorzien van ruime sfeervolle Coffee Lounges, ook ideaal als break out ruimte. Alle zalen zijn uitgerust met zeer moderne audiovisuele middelen, glasvezel internet en een klimaatbeheersingssysteem, zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Naast diverse multifunctionele zalen beschikt BCN Utrecht over kleinere gespreksruimtes voor bijvoorbeeld mondelinge examens, scriptieverdedigingen en sollicitatietrainingen. Trainingslocatie BCN Utrecht beschikt over een eigen restaurant, waar u dagelijks gebruik kunt maken van een overheerlijke lunch of diner.

Vanaf 1 januari 2018 serveren wij in ons restaurant BCN Utrecht Rijnsweerd uitsluitend nog diner voor groepsarrangementen. Er is derhalve vanaf 1 januari 2018 geen gelegenheid meer om individueel te dineren of een broodje te bestellen (ook niet op reservering). 

Wenst u op eigen gelegenheid te dineren aansluitend op of voorafgaand aan uw training bieden wij u verschillende alternatieven. Lees hier meer over de alternatieven. 

Meer informatie of reserveren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via
030 - 2 567 391, reserveringen@bcn.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan. Download hier de factsheet BCN Utrecht.

widget_portret_jerry_vroom_bewerkt

Jerry Vroon

Onze dienstverlening is er op gericht om u volledig te ontzorgen, zodat u zich op de inhoud van uw bijeenkomst kunt richten.

Vestigingsmanager, BCN Utrecht

Factsheet Utrecht

Wilt u meer weten over deze BCN locatie?

Bekijk onze factsheet met informatie over de faciliteiten, vergaderarrangementen, capaciteit en bereikbaarheid. 

utrecht_01_235x235
utrecht_02_235x235
utrecht_03_235x235