Welkom bij 'Alles voor de training'

Eindhoven heeft eigenlijk alles: talent, ondernemerschap, historie, gezelligheid, noem maar op. Het enige wat nog ontbreekt, is een trainingslocatie van BCN. En dat is nu opgelost, want u vindt ons sinds kort op Kennedyplein 204 in Eindhoven. 
 
BCN weet hoe belangrijk zo'n trainingslocatie is. Sterker zelfs, wij bieden de trainingslocaties. Ook in Eindhoven. Want het gaat ons niet zo maar om een ruimte, maar om de effectiviteit van uw training. We vragen ons voortdurend af hoe we uw leerdoelen het beste kunnen ondersteunen. En dat verschil maken onze mensen op locatie. Zij hebben en doen alles voor het beste resultaat van uw training. Lees hier meer over hoe we dat bereiken.
 
Uiteraard moet die locatie zelf van topkwaliteit zijn. Kennedyplein 204 in Eindhoven is wat dat betreft een locatie om trots op te zijn. De 23 trainingsruimten zijn van alle moderne techniek en gemakken voorzien. Denk aan audiovisuele middelen, klimaatbeheersing, veel daglicht in de zalen,  glasvezel, gezonde lunches, energy breaks, ruime parkeergelegenheid en … pal naast het NS station. Wilt u meer 'technische' informatie? Download de factsheet.
 
Dat noemen wij bij BCN dus 'Alles voor de training'. Lees hier ons verhaal.
 

Meer informatie of reserveren 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling of vraag vrijblijvend een offerte aan. 
 
 

 

Ton ten Haaf

Ton ten Haaf

Begin uw dag goed met onze BCN gastvrijheid, wij helpen u graag op weg.

Vestigingsmanager, BCN Eindhoven