default-blue

Zalen en faciliteiten

Zalen en faciliteiten

BCN beschikt over 60 ruime en afsluitbare zalen die geschikt zijn voor groepen van maximaal 180 personen. Onze zalen zijn volledig in te richten naar uw wensen. Op deze pagina leest u meer over onze uitgebreide faciliteiten.

Ruime selectie presentatiemiddelen

Elke zaal is standaard voorzien van een lcd-projector met scherm, gratis high speed draadloos internet, geluid via de datazuil, overheadprojector, flip-over met papier en stiften, whiteboard en een trainerskit met kantoorartikelen. Uiteraard kunnen wij op verzoek andere of aanvullende presentatiemiddelen voor u regelen.

Opstelling
Onze zalen zijn standaard opgesteld in U-vorm. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende tafelopstellingen zoals carré, college, cabaret en theater. Overige opstellingen kunnen wij op verzoek voor u verzorgen.
 
Klimaat en licht
Elke zaal beschikt over een klimaatbeheersingssysteem, zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Er is voldoende daglicht en het is daarnaast ook mogelijk de zalen te verduisteren.

Toegankelijkheid mindervaliden
Onze locaties zijn toegankelijk voor mindervaliden. Op elke locatie zijn minimaal twee liften aanwezig. Op iedere etage zijn meerdere toiletgroepen aanwezig, waarvan een specifiek toegankelijk is voor mindervaliden.