BCN_specials_veiligheid_1000x174

Workshop Thema Veiligheid

Meer informatie

Workshop Thema Veiligheid

Een ongeval wilt u natuurlijk het liefst vermijden of voorkomen. Maar wat nu als u betrokken bent bij een situatie waarbij de auto kantelt en u ondersteboven in uw veiligheidsgordel bekneld raakt? Wilt u leren hoe u dit op een veilige manier kunt oplossen? Dan is de ongevalsimulator zeker de moeite waard.

Voorzorgsmaatregelen en de juiste kennis

Het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen en het hebben van de nodige kennis kan levens redden. Met de ongevalsimulator krijgt u de mogelijkheid om op een beheerste en veilige manier deze situatie te beleven. Ook voorzorgsmaatregelen komen aan bod, zoals o.a. het gebruik van de life-hammer.

 

Cursusinformatie

Voordat u plaats neemt in de wagen, zal uw instructeur theoretische uitleg geven. Daarna wordt de wagen rustig op zijn kop gedraaid, waarna de instructeur u stap voor stap zal begeleiden. Deze cursus wordt gegeven op een speciaal evenemententerrein, dat op 15 minuten rijden vanaf BCN Rotterdam en 25 minuten vanaf BCN Utrecht / BCN Utrecht CS ligt.

 

Het voertuig

De ongevalsimulator, ook wel kantelwagen genoemd, is een personenwagen gemonteerd op een stellage. De auto kan dusdanig over zijn as worden gedraaid, dat men situaties kan nabootsen waarin de auto op zijn kant of op zijn dak terecht is gekomen na een ongeval.

Download hier de BCN Specials Workshop Veiligheid (PDF).
 

Prijs vanaf € 43,50 per persoon

  • Programmaduur: 45-60 minuten
  • Prijs is inclusief: begeleiding, op- en afbouw, vervoer van en naar de evenementenlocatie
     

Reserveringsvoorwaarden

  • Alle prijzen zijn exclusief btw.
  • Dit arrangement is te reserveren voor groepen vanaf 20 personen.
     

Offerte aanvragen?

Onze professionals van de centrale afdeling Reserveringen adviseren u graag bij het vinden van het juiste evenement. Bel 030 - 256 73 91 of mail naar reserveringen@bcn.nl.
 

In samenwerking met:
e4b