BCN_specials_improvisatie_1000x174

Workshop Improvisatietheater

Meer informatie

Workshop Improvisatietheater

Improvisatietheater is een combinatie van bekende en minder bekende theatersportonderdelen en een flinke dosis comedy. Niets staat vast, alles is geïmproviseerd! U wilt een leuke en leerzame middag samen met uw afdeling of uw managementteam? Heeft u dan al eens aan improvisatietheater gedacht?

Onder leiding van een echte theateracteur zult u ervaren wat u zelf aan verborgen talent in huis heeft. In deze workshop Improvisatietheater maken de deelnemers spelenderwijs kennis met de grondbeginselen van improviseren. Improvisatietheater gaat uit van een positieve grondhouding en een aantal simpele uitgangspunten. JA is steevast het antwoord, want NEE is blokkeren en met NEE kom je niet verder. Door gerichte oefeningen worden deze uitgangspunten concreet en voelbaar. U wilt graag lachen? Dan is deze workshop per definitie al geslaagd.

Download hier de BCN Specials Workshop Improvisatietheater (PDF).
 

Prijs vanaf € 19,50 per persoon

  • Programmaduur: 45 - 60 minuten
  • Prijs is inclusief: begeleiding, op- en afbouw
  • Prijs is exclusief: transportkosten à € 50,00
  • Optioneel: 1 uur extra, meerprijs € 10,- p.p.
     

Reserveringsvoorwaarden

  • Alle prijzen zijn exclusief btw.
  • Dit arrangement is te reserveren voor groepen vanaf 20 personen.
     

Offerte aanvragen?

Onze professionals van de centrale afdeling Reserveringen adviseren u graag bij het vinden van het juiste evenement. Bel 030 - 256 73 91 of mail naar reserveringen@bcn.nl.
 

In samenwerking met:
e4b