BCN_specials_bierproeven_1000x174

Workshop Bierproeven

Meer informatie

Workshop Bierproeven

Gezellig, leuk en leerzaam! Samen met uw vrienden, familie, collega's of zakenrelaties een middag of avond heerlijke speciaalbieren proeven en ontdekken. BCN werkt nauw samen met Bierland Nederland. Bierland Nederland is een initiatief van Arjan te Hoonte. Arjan is oprichter en eerste voorzitter van het Klein Brouwerij Collectief KBC, de belangenvereniging van kleine Nederlandse brouwers. In circa twee à tweeënhalf uur verzorgt Arjan een informele en gezellige bierproeverij. Samen met uw gasten geniet u van een zes- tot achttal heerlijke bieren.
 

Mogelijke thema's

Mogelijke thema's voor de Workshop Bierproeven zijn: trappistenbieren, bockbieren, kerst- of winterbieren,  stoute avond, bier en chocolade, kopstootproeverij of bieren die in whiskyvaten zijn gelagerd. Uiteraard zijn er ook andere thema's mogelijk. Op aanvraag verzorgt BCN heerlijke begeleidende amuses bij de bieren. Vraag naar de diverse aanvullende mogelijkheden. Gezelligheid vormt de rode draad in onze bierproeverij. Uw gasten ervaren op een leuke manier hoe speciaalbier gedronken wordt en waar men op dient te letten tijdens het proeven. Vanaf de kleur, geur en smaak tot de afdronk wordt ervaren dat het drinken van speciaalbieren echt genieten is.

Download hier de BCN Specials Workshop bierproeven (PDF).
 

Programma en prijzen

Vanaf € 18,00 p.p.  
Programmaduur 2 - 2,5 uur
Prijs is inclusief Proeverij van 6 tot 8 bieren
Prijs is exclusief Transportkosten

 

 

 

 

 

Reserveringsvoorwaarden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Dit arrangement is te reserveren voor groepen vanaf 12 personen.
 

Offerte aanvragen?

Onze professionals van de centrale afdeling Reserveringen adviseren u graag bij het vinden van het juiste evenement. Bel 030 - 256 73 91 of mail naar reserveringen@bcn.nl.
 

In samenwerking met:
bierland