Onze locaties voor uw training, opleiding, cursus of zakelijke bijeenkomst ot-placeholder__banner--640x480

BCN, dé vergaderlocatie in Eindhoven

Vergaderlocatie BCN Eindhoven

Bent u in Noord-Brabant op zoek naar een locatie van topkwaliteit om effectief te vergaderen? Reserveer een vergaderruimte bij BCN Eindhoven!

Vergaderen in Eindhoven

Creativiteit en innovatie, twee woorden die perfect passen bij Eindhoven. Het is niet alleen dé designstad van Nederland (wie kent de Dutch Design Week niet?), maar ook de plek waar de eerste gloeilamp van Philips werd geproduceerd. Een inspirerende stad dus, en daarmee een mooie locatie om vergaderingen te organiseren en zelf inspiratie op te doen. U kunt daarvoor gebruikmaken van onze vergaderlocatie BCN Eindhoven. 

Professionele en praktische vergaderruimtes

BCN Eindhoven beschikt over 23 multifunctionele en stijlvol ingerichte, afsluitbare ruimtes. Hier bent u weg van alle dagelijkse afleidingen op kantoor en kunt u samen met de andere deelnemers gefocust aan de slag. Alle praktische middelen voor een effectieve vergadering zijn aanwezig:
-  Gratis internet 
-  Comfortabele vergaderstoelen
-  Blocnotes en pennen
-  Een beamer, projectiescherm, whiteboard en flip-over
-  Een geïntegreerd geluidssysteem
-  Een klimaatbeheersingssysteem 
-  Veel daglicht, maar ook de mogelijkheid tot verduistering

Bij BCN Eindhoven kunt u een vergaderruimte reserveren inclusief luncharrangement. Deze locatie beschikt namelijk over een eigen restaurant, waar u kunt genieten van gezonde maaltijd. Voor de lekkere trek is er op verschillende afdelingen een sfeervolle coffee lounge te vinden met een koekjes- en candybar. 

Bereikbaarheid BCN vergaderlocatie Eindhoven

BCN Eindhoven is uitstekend te bereiken. De vergaderlocatie ligt heel centraal, naast het treinstation van Eindhoven en dicht bij de aansluiting richting de snelwegen rond de stad. Onder het pand bevinden zich voldoende (betaalde) parkeerplekken.

Vergaderruimte reserveren in Eindhoven

Onze reserveringsmedewerkers regelen de volledige bijeenkomst voor u. Voor het reserveren van een ruimte of meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met hen opnemen via 030 – 2 008 028 of reserveringen@bcn.nl. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

widget-banners-3