default-blue

Routebeschrijving BCN Rotterdam Zuid

BCN Rotterdam Zuid Strevelsweg 700 3083 AS Rotterdam

Routebeschrijving BCN Rotterdam Zuid

Verzamelgebouw Zuid, 6e etage
Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

 

Looproute

Houdt u uitgang winkelcentrum aan. U loopt door het winkelcentrum en volgt borden Ikazia. U komt bij de HEMA door een schuifdeur op een loopbrug over de weg. Steek de loopbrug over en vervolgens bij de stoplichten oversteken. Aan uw rechterhand passeert u Tandartspraktijk Lie Dental. En aan de overkant (inks) van de weg ziet u Winkelcentrum Zuidplein en Zuidstad Makelaars. Om de hoek van de tandartsenpraktijk ziet u een parkje en het parkeerterrein van Verzamelgebouw Zuid. In het midden van het verzamelgebouw vindt u de hoofdingang van het Verzamelgebouw Zuid, Strevelsweg 700. 

BCN Rotterdam Zuid bevindt zich op de 6e etage.

 

Parkeren

Op het tegenover gelegen parkeerterrein is er voldoende parkeergelegenheid. De parkeerkaarten dient u met pin ter plaatse op het parkeerterrein te voldoen tegen het geldende uurtarief. Van ma t/m do kunt u na 18.00 uur gratis parkeren. Op vr en za is er tot 22:00 uur betaald parkeren.

Prijswijzigingen onder voorbehoud.

 

Openbaar vervoer

Vanaf Rotterdam Centraal Station neemt u de Metro naar Zuidplein. Uitgang winkelcentrum aanhouden. Door het winkelcentrum lopen en borden Ikazia volgen. U komt bij de HEMA door een schuifdeur op een loopbrug over de weg. Deze aflopen. Vervolgens bij de stoplichten oversteken.

Aan uw rechterhand passeert u Zuidstad Vastgoed Adviseurs. Om de hoek van het gebouw ziet u het parkeerterrein van Verzamelgebouw Zuid. Tegenover dit parkeerterrein is de hoofdingang van het Verzamelgebouw Zuid te vinden.

Download hier de  BCN Routebeschrijving Rotterdam Zuid.