Rotterdam_03_1000x290

Routebeschrijving BCN Rotterdam

BCN Rotterdam Barbizonlaan 25 2908 MB Capelle a/d IJssel

Routebeschrijving BCN Rotterdam

Barbizonlaan 25
2908 MB Capelle a/d IJssel
Telefoon: 010 - 7 271 020 

Openingstijden:
Maandag t/m Donderdag: 7:45 - 22:00
Vrijdag: 7:45 - 17:00
Zaterdag: 8:15 - 17:00

 

Openbaar vervoer

Gratis Station Hopper naar BCN Rotterdam

U reist met de trein naar station Rotterdam Alexander. BCN ligt op circa 1.5 km (15 minuten) loopafstand van het station.

Van maandag t/m zaterdag is de Station Hopper voor al onze gasten beschikbaar en rijdt op deze dagen vanaf 08.30 uur.
Helaas geldt er een parkeerverbod rond het station, wat betekent dat de Hopper niet kan wachten of parkeren. Derhalve verzoeken wij u om de hopper vooraf te reserveren door te bellen met de receptie van BCN Rotterdam: 010 - 727 10 20.
Het vervoer is een gratis service voor alle gasten. 

Looproute

Vanaf station Rotterdam Alexander neemt u niet de hoofduitgang, maar de trap achter het perron. Dit is niet de uitgang waar de opstapplaats voor de shuttlebus is. U staat nu bij een viaduct. U slaat linksaf tot aan de eerste straat rechtsaf, dit is hooguit 5 tot 10 meter. U loopt nu parallel aan het spoor. Aan het eind van deze straat ziet u links aan de overkant een Total benzinestation.

U steekt de weg over en gaat linksaf zodat u het Total benzinestation aan uw linkerhand heeft. Helaas ontbreekt hier het voetpad. U dient gebruik te maken van het fietspad. U volgt de weg tot aan het BP benzinestation. Voor het tankstation slaat u rechtsaf. Aan uw rechterhand ziet u het NH-hotel. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan uw linkerhand.

Eigen vervoer

Vanuit Gouda / Utrecht richting Rotterdam

Neem de eerste afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam Pr. Alexander (afslag 16). Aan het einde van de afslag gaat u rechts. Voor de BP benzinepomp slaat u rechtsaf. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan uw linkerhand. U kunt parkeren aan de achterzijde van het gebouw.

Vanuit Dordrecht / Breda / Gorinchem richting Rotterdam

Let op: vóór de van Brienenoordbrug niet de borden Capelle aan den IJssel volgen, maar de A20 richting Utrecht. Hierna neemt u de afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam Pr. Alexander (afslag 16). Aan het einde van de afslag gaat u links. Voor de BP benzinepomp slaat u rechtsaf. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan uw linkerhand. U kunt parkeren aan de achterzijde het gebouw.

Vanuit Den Haag

Bij Knooppunt Kleinpolderplein de A20 richting Utrecht volgen. Hierna neemt u de afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam Pr. Alexander (afslag 16). Aan het einde van de afslag gaat u links. Voor de BP benzinepomp slaat u rechtsaf. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan uw linkerhand. U kunt parkeren aan de achterzijde van het gebouw.


Parkeren

U kunt bij BCN Rotterdam gratis parkeren.

Download de Routebeschrijving BCN Rotterdam.