Rotterdam_03_1000x290

Routebeschrijving BCN Rotterdam

BCN Rotterdam Barbizonlaan 25 2908 MB Capelle a/d IJssel

Routebeschrijving BCN Rotterdam

Barbizonlaan 25
2908 MB Capelle a/d IJssel
Telefoon: 010 - 7 271 020 


Wegwerkzaamheden Capelseweg

Van maandag 28 augustus tot en met 23 oktober wordt de Capelseweg tussen de A20 en de Zevenkampseweg en de President Rooseveltweg geasfalteerd.
Ook worden de verkeerslichtinstallatie vervangen op de kruising President Rooseveltweg - Zevenkampseweg.
 
Onze locatie BCN Rotterdam zit gevestigd in de wijk Zevenkamp en deze wijk blijft, gedurende de werkzaamheden, bereikbaar vanaf de A20.
Wilt u de wijk uit dan kunt u het best gebruik maken van de President Rooseveltweg - Prins Alexanderlaan of de Zevenkampsering - Schollevaartse Dreef. 
De omleidingsroute wordt met borden aangegeven. 
 
Er wordt gewerkt in drie fases, die invloed hebben op onze bereikbaarheid:
 
1. Van de kruising Zevenkampseweg richting de A20
Dag en nacht afgesloten van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 15 september
Onze locatie is bereikbaar vanaf de Capelseweg.
 
2. A20 richting kruising Zevenkampseweg
Dag en nacht afgesloten van maandag 18 september tot en met vrijdag 6 oktober
Onze locatie is bereikbaar vanaf de doorsteek bij de Roer.
 
3. Kruising Capelseweg - Zevenkampseweg
Van maandag 9 oktober tot en met vrijdag 20 oktober wordt er gewerkt aan de verkeerslichtinstallatie.
De kruising en de Capelseweg zijn dan wel toegankelijk voor verkeer, alleen kan de doorstroming tijdelijk iets verminderd zijn.
 
Van vrijdag 20 oktober 21:00 uur tot en met maandag 23 oktober 5:30 uur is de kruising voor al het verkeer vanuit alle richtingen afgesloten.
Het asfalt op de kruising wordt dan vervangen. Alleen voetgangers, fietsers en de nachtbus worden langs het werk geleid.
 
Door de wegwerkzaamheden is het mogelijk dat de BCN Hopper een langere reistijd heeft dan gewoonlijk. 


Openbaar vervoer

Gratis Station Hopper naar BCN Rotterdam

U reist met de trein naar station Rotterdam Alexander. BCN ligt op circa 1.5 km (15 minuten) loopafstand van het station.

Van maandag t/m zaterdag is de Station Hopper voor al onze gasten beschikbaar en rijdt op deze dagen vanaf 08.30 uur.
Helaas geldt er een parkeerverbod rond het station, wat betekent dat de Hopper niet kan wachten of parkeren. Derhalve verzoeken wij u om de hopper vooraf te reserveren door te bellen met de receptie van BCN Rotterdam: 010 - 727 10 20.
Het vervoer is een gratis service voor alle gasten. 

Looproute

Vanaf station Rotterdam Alexander neemt u niet de hoofduitgang, maar de trap achter het perron. Dit is niet de uitgang waar de opstapplaats voor de shuttlebus is. U staat nu bij een viaduct. U slaat linksaf tot aan de eerste straat rechtsaf, dit is hooguit 5 tot 10 meter. U loopt nu parallel aan het spoor. Aan het eind van deze straat ziet u links aan de overkant een Total benzinestation.

U steekt de weg over en gaat linksaf zodat u het Total benzinestation aan uw linkerhand heeft. Helaas ontbreekt hier het voetpad. U dient gebruik te maken van het fietspad. U volgt de weg tot aan het BP benzinestation. Voor het tankstation slaat u rechtsaf. Aan uw rechterhand ziet u het NH-hotel. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan uw linkerhand.

Eigen vervoer

Vanuit Gouda / Utrecht richting Rotterdam

Neem de eerste afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam Pr. Alexander (afslag 16). Aan het einde van de afslag gaat u rechts. Voor de BP benzinepomp slaat u rechtsaf. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan uw linkerhand. U kunt parkeren aan de achterzijde van het gebouw.

Vanuit Dordrecht / Breda / Gorinchem richting Rotterdam

Let op: vóór de van Brienenoordbrug niet de borden Capelle aan den IJssel volgen, maar de A20 richting Utrecht. Hierna neemt u de afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam Pr. Alexander (afslag 16). Aan het einde van de afslag gaat u links. Voor de BP benzinepomp slaat u rechtsaf. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan uw linkerhand. U kunt parkeren aan de achterzijde het gebouw.

Vanuit Den Haag

Bij Knooppunt Kleinpolderplein de A20 richting Utrecht volgen. Hierna neemt u de afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam Pr. Alexander (afslag 16). Aan het einde van de afslag gaat u links. Voor de BP benzinepomp slaat u rechtsaf. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan uw linkerhand. U kunt parkeren aan de achterzijde van het gebouw.


Parkeren

U kunt bij BCN Rotterdam gratis parkeren.

Download de Routebeschrijving BCN Rotterdam.