default-blue

Routebeschrijving BCN ICT Centre Rotterdam

BCN ICT Centre Rotterdam Barbizonlaan 25, 2908 MB Capelle a/d IJssel

Routebeschrijving BCN ICT Centre Rotterdam

Barbizonlaan 25, 2908 MB Capelle a/d IJssel
Telefoon: 010 - 7 271 020 

 

Openbaar vervoer

U reist met de trein naar station Rotterdam Alexander. BCN ligt op ca. 1.5 km (15 minuten) loopafstand van het station. Van maandag t/m zaterdag rijdt er iedere dag op vaste tijden een Station Hopper van NS-station Rotterdam Alexander naar BCN en weer terug

Het vervoer is een gratis service voor alle gasten.

Tijden Station Hopper  
maandag - zaterdag 08:30 tot 10:00 uur
maandag - zaterdag 16:00 tot 17:30 uur
maandag - donderdag 18:00 tot 19:00 uur
maandag - donderdag 22:00 tot 23:00 uur


Buiten deze vaste tijden rijdt de Station Hopper op basis van beschikbaarheid. Vraagt u gerust aan onze recpetie of bel 010 - 7 271 020.

 

Looproute

Vanaf station Rotterdam Alexander neemt u niet de hoofduitgang, maar de trap achter het perron. Dit is niet de uitgang waar de opstapplaats voor de shuttlebus is. U staat nu bij een viaduct. U slaat linksaf tot aan de eerste straat rechtsaf, dit is hooguit 5 tot 10 meter. U loopt nu parallel aan het spoor. Aan het eind van deze straat ziet u links aan de overkant een Total benzinestation.

U steekt de weg over en gaat linksaf zodat u het Total benzinestation aan uw linkerhand heeft. Helaas ontbreekt hier het voetpad. U dient gebruik te maken van het fietspad. U volgt de weg tot aan het BP benzinestation. Voor het tankstation slaat u rechtsaf. Aan uw rechterhand ziet u het NH-hotel. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan uw linkerhand.

 

Eigen vervoer

Vanuit Gouda / Utrecht richting Rotterdam

Neem de eerste afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam Pr. Alexander (afslag 16). Aan het einde van de afslag gaat u rechts. Voor de BP benzinepomp slaat u rechtsaf. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan uw linkerhand. U kunt parkeren aan de achterzijde van het gebouw.

Vanuit Dordrecht / Breda / Gorinchem richting Rotterdam

Let op: vóór de van Brienenoordbrug niet de borden Capelle aan den IJssel volgen, maar de A20 richting Utrecht. Hierna neemt u de afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam Pr. Alexander (afslag 16). Aan het einde van de afslag gaat u links. Voor de BP benzinepomp slaat u rechtsaf. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan uw linkerhand. U kunt parkeren aan de achterzijde het gebouw.

Vanuit Den Haag

Bij Knooppunt Kleinpolderplein de A20 richting Utrecht volgen. Hierna neemt u de afslag Capelle aan den IJssel / Rotterdam Pr. Alexander (afslag 16). Aan het einde van de afslag gaat u links. Voor de BP benzinepomp slaat u rechtsaf. BCN bevindt zich in het tweede gebouw aan uw linkerhand. U kunt parkeren aan de achterzijde van het gebouw.

 

Parkeren

U kunt bij BCN Rotterdam gratis parkeren.

BCN Routebeschrijving Rotterdam.