default-blue

Routebeschrijving BCN Amsterdam Arena

BCN Amsterdam Arena Hoogoorddreef 5 1101 BA Amsterdam

Atlas Arena Complex
Gebouw Azië - 5e etage
Hoogoorddreef 5
1101 BA Amsterdam
Telefoon: 020 - 5 677 980
 

Openingstijden:
Maandag t/m Donderdag: 7:45 - 22:00
Vrijdag: 7:45 - 17:00
Zaterdag: 8:15 - 17:00

Let op:

Van 10 mei tot en met 11 juni 2019 wordt er gedurende de weekenden aan de A10 Zuid en het spoor bij de stations Amsterdam Zuid en RAI gewerkt. Heeft u in dit weekend een training of opleiding, houd dan rekening met extra reistijd, afsluitingen en omleidingen.

A10 Zuid

Komend van de A10 West is de A10 Zuid afgesloten vanaf knooppunt De Nieuwe Meer, richting de A2 en A10 Oost (knooppunt Amstel). Komend vanaf A4/Schiphol is de snelweg (A4 en A10 Zuid) afgesloten vanaf knooppunt Badhoevedorp. Verkeer wordt omgeleid via de A5 en A9. Oprit S109 richting knooppunt Amstel blijft in alle weekenden te gebruiken, net als de A10 Zuid en de A4 richting Schiphol.

Treinverkeer

Treinverkeer van, naar en via de stations Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI is in deze weekenden niet mogelijk. Reizigers van en naar station Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI kunnen gebruikmaken van de metro. NS adviseert reizigers voor vertrek de NS-reisplanner te raadplegen en rekening te houden met extra reistijd.

 

 

Openbaar Vervoer

BCN Amsterdam Arena ligt op loopafstand van het station Amsterdam Bijlmer Arena.

P+R Duivendrecht

Reist u met de auto naar het station om uw reis met de trein te vervolgen? Dan parkeert u met uw OV chipkaart of NS-Business Card voordelig op Q-Park P+R terein Duivendrecht. De parkeerkosten zijn dan €6,00.

Klik hier voor meer informatie.

Looproute

U verlaat het station en gaat linksaf (richting busstation). U loopt parallel aan het spoor, Recht voor u ziet u een gebouw met daarop de tekst: "ATLAS ARENA" u steekt richting dit gebouw de grote weg over (Hoogoorddreef) en gaat vervolgens rechtsaf. De eerst volgende toegangsweg (links van u) leidt naar het Atlas Arena Complex. Gebouw Azië ligt achter aan de toegangsweg.

Looproute P9 naar BCN Amsterdam Arena

Op het complex zelf is een openbare parkeergarage Antarctica (P9). Parkeergarage Antarctica (P9) bevindt zich tegenover BCN Amsterdam Arena. BCN Amsterdam Arena bevindt zich op de 5e etage van gebouw Azië.

Looproute naar BCN Amsterdam Arena vanaf P10 Plaza Arena

Wanneer u P10 Plaza Arena uit loopt, staat u voor de Hondsrugweg. Deze steekt u schuin naar links over, waarna u het Atlas Arena Complex betreedt. Deze weg vervolgt u, waarna u onder een gebouw door loopt. Vervolgens ziet u aan uw rechterhand de entree van gebouw Azië. BCN Amsterdam Arena bevindt zich op de 5e etage van gebouw Azië.
 

Parkeren

Op het complex zelf is een openbare parkeergarage Antarctica (P9). Parkeergarage Antarctica (P9) bevindt zich tegenover BCN Amsterdam Arena. Alternatieven zijn P+R ArenA Transferium en de parkeergarage P10 op loopafstand van BCN Amsterdam Arena.

Motor-/brommerrijders en fietsers s.v.p. eerst aanbellen bij Receptie Azië om hier te parkeren. 
 

LET OP: Vanaf heden is het niet meer mogelijk om uw parkeerkaart te betalen bij de receptie. U dient de parkeerkosten te voldoen bij de parkeerautomaat in de parkeergarage.

 

 
 

Download de  BCN Routebeschrijving Amsterdam Arena