BCN_nieuws_nieuwehuisstijl_1000x174 (2)

Het laatste nieuws

Laatste nieuws over BCN

Blijf via deze pagina op de hoogte van het laatste nieuws rondom BCN of meld u aan voor de nieuwsbrief.

 

BCN opent nieuwe vestiging in Zwolle.

In september 2019 opent BCN de deuren van haar nieuwe vestiging aan Lubeckplein 20 in Zwolle. Waarom nu juist deze locatie? Toegegeven, het uitzicht over dat plein en het station is prachtig. Maar wat veel belangrijker is: ook deze trainingslocatie van BCN bevindt zich pal naast het NS-treinstation en er is ruime parkeergelegenheid beschikbaar direct onder het Lubeckpleinplein. En dankzij onze vestiging in Zwolle kunnen we onze gastvrijheid nu landelijk aanbieden, want u ervaart die ook al in BCN  Utrecht, BCN Utrecht CS, BCN Rotterdam, BCN Amsterdam Arena en BCN Eindhoven. 

In de maand mei starten we in Zwolle met de verbouwing. Op de bovenste etage van het gebouw treft u straks een restaurant met 200 plaatsen. De uitstraling van het nieuwe restaurant is vergelijkbaar met de vestigingen in Eindhoven en Amsterdam. 

 

BCN schenkt Café intencion van J.J. Darboven

BCN schenkt op een aantal locaties Café Intención. Een 100% Arabica melange op basis van biologisch geteelde en fair verhandelde koffie van hooglandplantages met het Fairtrade- en EKO keurmerk. Het Fairtrade keurmerk is het keurmerk voor eerlijke handel en het Eko keurmerk is het keurmerk voor biologische teelt. Op deze wijze werken Café Intención en BCN mee aan betere leef- en werkomstandigheden van kleine boeren in ontwikkelingslanden.