BCN_nieuws_nieuwehuisstijl_1000x174 (2)

Het laatste nieuws

Laatste nieuws over BCN

Blijf via deze pagina op de hoogte van het laatste nieuws rondom BCN of meld u aan voor de nieuwsbrief.

 

Renovatie BCN Amsterdam Arena

Momenteel is BCN Amsterdam Arena  bezig met het renoveren van de vijfde etage. Onze vestiging  kenmerkt zich al door de ruime parkeergelegenheid en strategische ligging ten opzichte van de A2, A9, A10 en treinstation. Met de renovatie willen we graag de 'look & feel' van de locatie verbeteren en uw trainingscomfort verhogen.

Voor nu kunt u de receptie op de vierde etage vinden. In september zijn wij klaar met de renovatie en kunt u weer volop genieten van alle ruimte en trainingsmogelijkheden bij BCN Amsterdam Arena.

 

Ook onze buren heten u van harte welkom

Wellicht hebt u in het verleden gebruik gemaakt van onze individuele diner services bij BCN Utrecht (Rijnsweerd). Per 1 januari 2018 richten wij ons enkel op diners voor groepen. Wij adviseren graag over de individuele mogelijkheden bij ons in de buurt, zoals Bar Beton, The Basket of De Daltons. Uiteraard staat onze eigen keukenbrigade ook in 2018 paraat voor uw groepsarrangementen, via uw opleider / opdrachtgever. Hebt u vragen? Neem dan contact op met 030 - 256 7390 of mail ons

Bar Beton Rijnsweerd

Pythagoraslaan 101, ca. 2 minuten auto, ca. 10 minuten lopen
Diverse broodjes tot 15.00 uur

Bar Beton Bank

Adriaen van Ostadelaan 22, ca. 5 minuten auto
Diverse broodjes, salades en dinergerechten tot 21.00 uur

The Basket

Genevelaan 8, ca. 2 minuten auto
Diverse broodjes, salades en dinergerechten tot 21.00 uur

De Daltons

Daltonlaan 400, overkant achter de vijver
Diverse broodjes en salades tot 19.00 uur

 

 

BCN schenkt Café intencion van J.J. Darboven

BCN schenkt op een aantal locaties Café Intención. Een 100% Arabica melange op basis van biologisch geteelde en fair verhandelde koffie van hooglandplantages met het Fairtrade- en EKO keurmerk. Het Fairtrade keurmerk is het keurmerk voor eerlijke handel en het Eko keurmerk is het keurmerk voor biologische teelt. Op deze wijze werken Café Intención en BCN mee aan betere leef- en werkomstandigheden van kleine boeren in ontwikkelingslanden.