Inspiration_lunchbuffet_I_1000x174

Lunchbuffet

Meer informatie

Lunchbuffet

Het lunchbuffet wordt in het sfeervolle restaurant geserveerd. De chef-kok kan naast het complete lunchbuffet ook diverse lunches in de zaal of in de Coffee Lounge verzorgen. Van een Quick Business Lunch tot een warme maaltijd, aan u de keuze! De exacte samenstelling van de lunch is afhankelijk van het seizoen en wisselt iedere dag.

Lunchbuffet à € 22,50 p.p.

Soepenbuffet

Ons soepenbuffet bestaat uit een rijkelijk gevulde bouillon en een dagelijks wisselende gebonden soep.

 

Broodbuffet

  • Rijke variatie aan broodsoorten: Volkoren en vloerdesem, melk- en volkorenbroodjes.
  • Dagelijks vers afgebakken broodjes: Pompoenpit carré, tomaten ciabatta, meergranen carré, petit boule, meergranen triangel, tarwe- en meergranen pistolets en olijfbrood.

Belegbuffet

  • Zoet en hartig beleg: diverse soorten hagelslag, honing, pindakaas en jamsoorten. Jonge kaas, oude kaas, brie en smeerkaas.
  • Boerenham, rosbief, gerookte kipfilet, filet americain, diverse broodspreads, Schwarzwalder schinken, kiprollade, rookvlees, gerookte zalm, forel, gemarineerde garnalen en een kaasplank met diverse buitenlandse kazen.

Saladebuffet

  • Het saladebuffet bestaat uit dagelijks variërende salades en gemengde slasoorten waarmee u door toevoeging van verschillende garnituren uw eigen salade kunt samenstellen.

Dagelijks wisselende warme snacks

Naast onze meesterkroket serveren wij een vegetarische snack en een huisgemaakte snack op basis van vis en vlees.

 

Dessertbuffet

Op het dessertbuffet vindt u naast een ruim assortiment fruit ook heerlijke zoete afsluiters.

 

Dranken

Koffie, thee, melk, karnemelk, verse jus d'orange, multivruchtensap en dubbeldrank.

 

Download de  BCN Inspirations Lunchbuffet.

* Alle prijzen zijn inclusief BTW en geldig t/m 30 juni 2020.


Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie / voedselintolerantie. Heeft u een allergie? Meld het ons. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit voor 100% uit te sluiten. Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze medewerkers.