Unieke trainingslocatie direct naast het station

Trainingslocatie BCN Utrecht CS is centraal gelegen in het bruisende hart van stad Utrecht. Door de ideale ligging, direct aan het centraal station van Utrecht, is trainingslocatie BCN Utrecht CS uitstekend bereikbaar. Deze centrale stationslocatie beschikt over 22 multifunctionele, modern en stijlvol ingerichte ruimtes en een eigen restaurant voor lunch en diner.


Ruim aanbod aan zalen en faciliteiten

Alle zalen zijn uitgerust met zeer moderne audiovisuele middelen, glasvezel internet en een klimaatbeheersingssysteem, zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Tevens zijn alle zalen voorzien van hoogwaardige verlichting met sensoren die zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid daglicht. Op de 7e en tevens hoogste etage bevindt zich onze congreszaal de Domzaal. Door de grote glaswanden biedt deze zaal een adembenemend panoramisch uitzicht over het historische stadscentrum met de Dom.


Meer informatie of reserveren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via 030 - 2 567 391, reserveringen@bcn.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan. Download hier de factsheet BCN Utrecht CS.

 

Bas Achterberg

Bas Achterberg

Wij ontzorgen u graag bij BCN Utrecht CS met onze service en dienstverlening, waarbij gemak en kwaliteit centraal staan.

Vestigingsmanager, BCN Utrecht CS 

Factsheet Utrecht CS

Wilt u meer weten over deze BCN locatie?

 Bekijk onze factsheet met informatie over de faciliteiten, vergaderarrangementen, capaciteit en bereikbaarheid. 

Zaal  5.2 - Type E - U Opstelling - Lamellen Open
utrecht_cs_03_235x235