Trainingslocatie BCN Rotterdam


Unieke trainingslocatie met gratis parkeren

Aan de voet van Rotterdam, dichtbij uitvalswegen en het station Rotterdam Alexander vindt u trainingslocatie BCN Rotterdam. Door de strategische ligging is deze locatie ideaal bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Trainingslocatie BCN Rotterdam beschikt over 31 multifunctionele, modern en stijlvol ingerichte ruimtes en een eigen restaurant voor lunch en diner. Trainingslocatie BCN Rotterdam heeft 220 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en biedt een gratis Station Hopper service van en naar NS-station Rotterdam Alexander aan. U en uw gasten zijn met 5 minuten op het station.
 

Ruim aanbod aan zalen en faciliteiten

Alle zalen zijn uitgerust met zeer moderne audiovisuele middelen, glasvezel internet en een klimaatbeheersingssysteem, zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Tevens zijn alle zalen voorzien van hoogwaardige verlichting met sensoren die zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid daglicht. Naast diverse multifunctionele zalen beschikt BCN Rotterdam over 5 luxe boardrooms voor kleinere gezelschappen tot 8 personen. Restaurant Barbizon beschikt over een groot terras aan het water. Voor groepsarrangementen is het mogelijk het terras exclusief te reserveren. Ideale plek voor een BBQ of informele borrel!
 

Meer informatie of reserveren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via 030 - 2 567 391, reserveringen@bcn.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan. Download hier de factsheet BCN Rotterdam.

Angeline vd Weijde

Angeline van der Weijden

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze gasten met een brede glimlach de deur uit gaan.

Vestigingsmanager, BCN Rotterdam

Factsheet Rotterdam

Wilt u meer weten over deze BCN locatie?

Bekijk onze factsheet met informatie over de faciliteiten, vergaderarrangementen, capaciteit en bereikbaarheid. 

rotterdam_01_235x235
rotterdam_02_235x235
rotterdam_03_235x235