Trainingslocatie BCN Rotterdam

Trainingslocatie BCN Rotterdam

Trainingslocatie BCN Rotterdam

Trainingslocatie bij Rotterdam met gratis parkeren

BCN Rotterdam ligt dicht bij uitvalswegen en treinstation Rotterdam Alexander. Door de strategische ligging is deze locatie zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Trainingslocatie BCN Rotterdam heeft 220 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en biedt een gratis Station Hopper service van en naar treinstation Rotterdam Alexander aan. U en uw gasten zijn met 5 minuten op de trainingslocatie.

Ruim aanbod aan zalen en faciliteiten

De trainingslocatie beschikt over 31 multifunctionele, modern en stijlvol ingerichte ruimtes en een eigen restaurant voor lunch en diner. Alle zalen zijn voorzien van een klimaatbeheersingssysteem. Hiermee stelt u eenvoudig zelf de gewenste temperatuur in. Daarnaast is er in alle zalen hoogwaardige verlichting die zich automatisch aanpast aan de hoeveelheid daglicht. 

Verder zijn alle 31 zalen uitgerust met:

  • Gratis glasvezelinternet en Wi-Fi
  • Beamer en projectiescherm
  • Whiteboard en flip-over
  • Geïntegreerd geluidssysteem bij presentaties
  • Comfortabele trainingsstoelen
  • Water met en zonder bubbels
  • Trainerskit met handige office tools

Meer dan een trainingslocatie

Naast diverse multifunctionele zalen biedt trainingslocatie BCN Rotterdam 5 luxe boardrooms voor kleinere gezelschappen tot 8 personen. Restaurant Barbizon beschikt over een groot terras aan het water. Bij groepsarrangementen kunt u het terras exclusief voor de groep reserveren. Zo wordt het de ideale plek voor een BBQ of informele borrel! Hiermee is trainingslocatie BCN Rotterdam niet alleen aantrekkelijk voor al uw trainingen en opleidingen, maar ook voor een bedrijfsevenement of heidag met uw management team.

Meer informatie of reserveren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via 030 - 2 567 391, reserveringen@bcn.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan. Download hier de Factsheet BCN Rotterdam
 
Video status laden…
Angeline vd Weijde

Angeline van der Weijden

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze gasten met een brede glimlach de deur uit gaan.

Vestigingsmanager, BCN Rotterdam

Factsheet Rotterdam

Wilt u meer weten over deze BCN locatie?

Bekijk onze factsheet met informatie over de faciliteiten, vergaderarrangementen, capaciteit en bereikbaarheid. 

rotterdam_01_235x235
rotterdam_02_235x235
rotterdam_03_235x235