bcn-rotterdam-terras

LED Experience in BCN Rotterdam

LED Experience in BCN Rotterdam

Informatiemarkt

Wilt u een informatiemarkt of beurs opzetten bij uw congres? Wij verzorgen graag de stands voor u, denken mee over de indeling en coördineren de op- en afbouw.

 

Afsluiting: borrel of buffet?

Veelal wordt een congres afgesloten met een hapje en een drankje aan de bar. Mag het een wat feestelijkere bijeenkomst zijn? Met een cocktail, fingerfood of klein buffet met live muziek biedt u net iets meer.

 

Techniek

De moderne ruimtes beschikken over hoogwaardige faciliteiten. Zo heeft BCN veel audiovisuele middelen en techniek in eigen beheer. Tijdens uw evenement bieden wij u graag alle ondersteuning. Zo kunt u zich op de dag van uw evenement op de inhoud richten en de operationele zaken met een gerust hart aan BCN overlaten.

 

Uw bedrijfsfeest of jubileumfeest organiseren?

Gedurende uw verblijf staat BCN garant voor iedere culinaire invulling; van buffet tot uitgeserveerd menu. Onze Meeting Professionals van de Afdeling Reserveringen adviseren u graag.

 

Hotelaccommodatie

Bij meerdaagse evenementen verzorgen wij graag uw overnachting in het tegenovergelegen 4* hotel.

Business Centre Nederland is meerdere keren verkozen tot Beste Trainingslocatie en Vergaderlocatie van het jaar!

Aan de voet van Rotterdam, dichtbij uitvalswegen en het station, vindt u BCN Rotterdam. Door de strategische ligging is deze locatie ideaal bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. BCN Rotterdam beschikt over 31 multifunctionele, modern en stijlvol ingerichte ruimtes geschikt voor groepen van 2 tot 200 personen. BCN Rotterdam heeft 220 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en biedt een gratis Station Hopper service van en naar NS-station Rotterdam Alexander aan.

U en uw gasten zijn met 5 minuten op het station.

 

Ruim aanbod aan zalen en faciliteiten

Naast diverse multifunctionele zalen beschikt BCN Rotterdam over 5 luxe boardrooms voor kleinere gezelschappen tot 8 personen. Restaurant Barbizon beschikt over een groot terras aan het water. Voor groepsarrangementen is het mogelijk het terras exclusief te reserveren. Ideale plek voor een BBQ of informele borrel!

 

Graag tot ziens bij BCN Rotterdam!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest, diner of congres? Onze Meeting Professionals van de Afdeling Reserveringen adviseren u graag in een persoonlijk gesprek.

BCN Rotterdam
Barbizonlaan 25
2908 MB Capelle a/d IJssel
030 - 2 567 391
reserveringen@bcn.nl