default-blue

Laatste nieuws

Meer informatie

Laatste nieuws

Wijziging parkeervoorziening BCN Utrecht Daltonlaan

Vanaf begin mei gaan wij onze parkeervoorzieningen uitbreiden. De belangrijkste wijziging is dat er vanaf begin mei een parkeerkaart bij de slagboom uitgegeven wordt bij het binnenrijden van onze parkeervoorzieningen P1 t/m P3. De gasten kunnen de gehele dag de parkeerkaart gratis laten afwaarderen bij de receptie op Daltonlaan 100. Voor P4 (voormalige P2) verandert er niets, hier is vrij in-en uitrijden van toepassing. Voor BCN gasten blijft parkeren op alle parkeervoorzieningen gratis. 
 
Wij bieden vanaf begin mei de volgende vier parkeervoorzieningen aan:
- P1 parkeergarage benedendek
- P2 parkeergarage bovendek
- P3 parkeerdek achter de Hogeschool Utrecht
- P4 Parkeerplaats achter P1 en P2 
 

BCN opent op 1 februari 2017 een nieuwe toplocatie in Eindhoven

Naast de bestaande locaties in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht opent BCN nu ook een state-of-the-art locatie van topkwaliteit in Eindhoven. Per 1 februari aanstaande is de nieuwe BCN-locatie operationeel. Natuurlijk bieden we hier ook onze vertrouwde kwaliteit met die bijzondere combinatie van hospitality en vakmanschap, waarvan wij ons specialisme hebben gemaakt.  Bekijk de nieuwe locatie hier.
 

De nieuwe huisstijl van BCN

Sinds 1 november jl. heeft BCN een nieuwe huisstijl. Een nieuw logo met drie kleuren die staan voor onze kernwaarden.

  • Gastgericht (groen)
  • Excellent (blauw) 
  • Effectief (rood)

Je kunt eigenlijk zeggen dat Gastgericht + Excellent = Effectiviteit. De energie, de focus en kennis om daarin te slagen, halen wij uit onze drie pijlers. Bekijk hier meer informatie over onze pijlers.
 

BCN schenkt Café intencion van J.J. Darboven

BCN schenkt op een aantal locaties Café Intención. Een 100% Arabica melange op basis van biologisch geteelde en fair verhandelde koffie van hooglandplantages met het Fairtrade- en EKO keurmerk. Het Fairtrade keurmerk is het keurmerk voor eerlijke handel en het Eko keurmerk is het keurmerk voor biologische teelt. Op deze wijze werken Café Intención en BCN mee aan betere leef- en werkomstandigheden van kleine boeren in ontwikkelingslanden.