BCN_specials_kookworkshop_1000x174

Kookworkshop

Meer informatie

Kookworkshop

Voor de kookworkshop heeft BCN een bijzondere kok geselecteerd die speciaal voor u een professionele kookworkshop komt geven. Het gaat om meester-kok Castellanos, die in hotel "Des Indes" in Den Haag een aantal jaren met Joop Braakhekke heeft samengewerkt. Hij zal u doen verbazen over wat er allemaal mogelijk is in de keuken. U krijgt de mogelijkheid om onder leiding van deze meester uw eigen gerechten samen te stellen.

Er worden twee of meerdere teams gevormd, zodat er een kleine bedrijfscompetitie van wordt gemaakt. U kiest met uw team vijf gerechten (meer gerechten in overleg mogelijk) en gaat vervolgens zelf aan de slag in de professionele keuken die BCN voor u beschikbaar stelt. Uiteraard is er na afloop gelegenheid om de zelfgemaakte gerechten te nuttigen. Welke teamleden zijn het beste op elkaar ingespeeld?
 

Vanaf € 38,50 per persoon

  • Programmaduur: 2,5 uur, incl. diner
  • Prijs is inclusief: kookworkshop met 5 gerechten
  • Prijs is exclusief: transportkosten

Door internationale verplichtingen is meester-kok Castellanos beperkt beschikbaar. Wij checken zijn agenda of reserveren een vervangende chef-kok voor u. Download hier de BCN Specials Kookworkshop (PDF).
 

Reserveringsvoorwaarden

  • Alle prijzen zijn exclusief btw.
  • Prijs is op basis van 15 personen.
  • U kunt reserveren voor groepen tot 25 personen.
     

Offerte aanvragen?

Onze professionals van de centrale afdeling Reserveringen adviseren u graag bij het vinden van het juiste evenement. Bel 030 - 256 73 91 of mail naar reserveringen@bcn.nl.
 

In samenwerking met:
e4b