default-blue

Meer informatie

BCN en Gouden Green Key keurmerk

De Green Key is het internationale keurmerk voor onder andere bedrijven in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. De gouden Green Key is het hoogst haalbare keurmerk. Alle locaties van BCN hebben de certificering Goud. 
Meer informatie over de Green Key vindt u hier.

De Green Key is het internationale keurmerk voor onder andere bedrijven in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. De Gouden Green Key is het hoogst haalbare keurmerk.

Wij streven ernaar op iedere locatie dit gouden keurmerk te verkrijgen en hebben ons doelstelling daarin zo goed als bereikt.

Utrecht - Goud

Utrecht CS - Goud

Rotterdam - Goud

Eindhoven - Goud

Amsterdam Arena - Goud

greenkey_logo_NIEUW25

Meer informatie over de Green Key vindt u hier.