default-blue

Business Centre Nederland: beste trainingslocatie van 2012

De locaties werden beoordeeld op ligging, bereikbaarheid, inrichting, catering en service. De award is een initiatief van de tijdschriften Conference & Event en Meetings, Events & Feestelijk Zakendoen en is onderdeel van het Meetings Business Event.

Rapport vakjury
Volgens het rapport van de vakjury is de keuze gebaseerd op een buitengewoon hoog aantal stemmen en hoge waardering door de gasten van BCN. Het feit dat BCN op alle onderdelen en alle locaties hoog scoort heeft veel indruk gemaakt op de jury, waarbij vooral de gastvrijheid en uitstekende catering hoog werd geprezen.

Vergaderlocatie van het jaar
In december 2012 heeft BCN ook de award mogen ontvangen van 'Vergaderlocatie van het jaar' in de categorie: Stadslocatie. Ook hier werden meer dan 100 locaties beoordeeld op verschillende criteria. In de categorie 'groene locatie' viel Golden Tulip Doorwerth Arnhem in de prijzen en in de categorie 'strandlocatie' nam Hotel Zuiderduin uit Egmond aan Zee de award mee naar huis.

Business Centre Nederland
BCN, met locaties in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam, beschikt over ruim 100 moderne vergaderruimtes. De zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 180 personen en voorzien van moderne presentatiemiddelen. De locaties zijn centraal gelegen en zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Meer informatie vindt u op www.bcn.nl

Bijlage:

Certificaat Trainingslocatie van het jaar 2012
Certificaat Vergaderlocatie van het jaar 2012