default-blue

BCN opent nieuwe Locatie naast Centraal Station Utrecht

Innovatieve ruimtes 
De nieuwe locatie beschikt tevens over volledig ingerichte computerlokalen en is hierdoor uitermate geschikt voor ICT opleidingen, digitale examens of bijvoorbeeld Social Media trainingen.   De zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 100 personen en zijn voorzien van moderne presentatiemiddelen en gratis glasvezelinternet. Ook de andere locaties van BCN gaan per november over op glasvezelinternet en bieden de mogelijkheid om volledig ingerichte computerlokalen te huren.  

Duurzame locaties
BCN zet zich in om de vergadermarkt duurzamer te maken, dit blijkt o.a. uit het aanbod van de horeca producten. Een steeds groter aandeel van de inkoop is van A tot Z verantwoord en biologisch. In de vergaderzalen gebruikt men enkel nog papier met FSC-keurmerk.   Eind 2010 heeft BCN de stap genomen om 100% goodorigin koffie te schenken op alle locaties binnen BCN. Ook de producten die zij voeren op de menukaart en bij het uitgebreide lunchbuffet zijn meer en meer van biologische afkomst. Niet voor niets ontving BCN dit jaar als eerste vergader- en trainingslocatie het keurmerk gastvrij voor vegetariërs.   Verder is BCN overgestapt met haar locaties op 100% duurzame stroom waarvan een groot gedeelte uit windenergie. De doelstelling van BCN is om in 2012 voor alle vestigingen een gouden Green Key te behalen.  

Het Nieuwe Werken bij BCN
De drie locaties van BCN zijn centraal gelegen, uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en BCN Utrecht en BCN Rotterdam beschikken over gratis parkeren.   Voor de gasten die onverwachts een afspraak hebben, flexibel willen werken of gewoon snel even willen bijpraten voor een meeting, introduceert BCN de Quick Meeting. Voor €7,50 hebben gasten een rustige werkplek en maken onbeperkt gebruik van koffie, thee en gratis internet.  

Per november open
BCN Utrecht CS is de tweede locatie van BCN in Utrecht en zal per november haar deuren openen. Naast BCN Utrecht (29 zalen) en nu BCN Utrecht CS opende BCN vorig jaar ook in Rotterdam een locatie met maar liefst 32 zalen. Alle zalen van BCN zijn stijlvol ingericht, afsluitbaar, hebben daglicht en zijn standaard voorzien van een beamer, projectiescherm, geïntegreerd geluidssysteem in de zaalplafonds, flip-over, whiteboard, gratis internet en een klimaatbeheersingssysteem dat per zaal regelbaar is.  

BCN: de ideale locaties voor bijeenkomsten met resultaat!