default-blue

BCN ICT Centre Eindhoven

Digitale examens

Steeds meer centrale examens en toetsen worden digitaal afgenomen. Voor een veilige en storingsvrije digitale afname, moeten de computers worden ingericht en getest en bent u afhankelijk van de techniek. Onze gecentraliseerde ICT afdeling ondersteunt en adviseert u graag bij het organiseren van digitale toetsafname. Daarnaast kunnen zij op de BCN-locaties aanwezig zijn om een succesvol installatie traject te waarborgen en eventuele vragen voorafgaand aan het examen te kunnen beantwoorden.

 

De examenzalen

Bij grotere groepen kunnen wij zalen faciliteren met laptops. Zo heeft u specifiek voor grotere groepen de mogelijkheid om digitale examens te organiseren.

De zalen zijn zo ingericht dat de examensfeer en -condities gewaarborgd blijven. Zo hebben uw examenkandidaten een rustige werkplek zonder storende invloeden van buitenaf en houden wij rekening met de temperatuur en voldoende luchtverversing in de zaal.

Reserveren van een examenzaal geschiedt via onze afdeling Reserveringen.  Neem contact met ons op via 030 - 256 73 91, reserveringen@bcn.nl of maak gebruik van het reserveringsformulier.