default-blue

Uitgebreide cateringmogelijkheden bij BCN

Uitgebreide cateringmogelijkheden bij BCN

U kunt dagelijks gebruikmaken van een overheerlijke lunch of diner in het stijlvolle restaurant van BCN. Hieronder vindt u onze cateringmogelijkheden.

Lunch
De lunch bestaat uit een uitgebreid buffet. U heeft onder andere de keuze uit een uitgebreid broodassortiment, zoet en hartig beleg, soepen met toppings, diverse warme snacks, salades en rauwkost. Daarnaast zijn er warme dranken, diverse vruchtensappen en zuivel beschikbaar. Als dessert of snack kunt u kiezen uit fruit, yoghurt en andere desserts.


Diner
Van 17.00 uur tot 19.00 uur kunt u in het restaurant dineren, waarbij u een keuze kunt maken van een kleine kaart. U kunt betalen met PIN.

Arrangementen
Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Ook is het mogelijk op verzoek speciale arrangementen voor uw gasten samen te stellen en deze uit te breiden met diverse items.

Koffielounges
Tijdens uw bijeenkomst is er in alle zalen gekoeld water aanwezig. Daarnaast heeft iedere verdieping sfeervolle koffielounges, waar warme en koude dranken verkrijgbaar zijn. Tijdens de pauze staat hier ook een kleine versnapering voor u klaar.