Inspiration_Buffetten_I_1000x174

Buffetten

Meer informatie

Buffetten

Hollands buffet à € 17,50 per persoon

  • Erwtensoep met katenspek, rookworst en roggebrood
  • Zuurkool op Hollandse wijze
  • Boerenkoolschotel met aardappelpuree, kruidig gehakt, boerenkool en kaas uit de oven
  • Peen en uien met klapstuk
  • Bij dit buffet serveren wij zoetzuur bestaande uit: augurk, piccalilly en uitgebakken spekjes
  • Warme kaneelappeltjes met speculaasijs
  • Groene salade
  • Haagse bluf
  • Vlaflip
     

Oosters buffet à € 18,00 per persoon

  • Bamisoep
  • Oosterse kipsatéspiesjes met pittige satésaus
  • Babi pangang (knapperig buikspek met een zoezure saus)
  • Foe yong hai (Chinese omelet met groenten en een pikante saus)
  • Mihoen goreng en nasi goreng
  • Indische zoetzure rauwkostsalade
  • Atjar, kroepoek en seroendeng
  • Gemengde groene salade
  • Stokbrood en kruidenboter
  • Spekkoek
  • Dvierse ijssoorten
     

Italiaans buffet à € 22,50 per persoon

  • Italiaans buffet
  • Tomatensoep met parmezaan en oregano
  • Caprese met ruccola pesto
  • Salade met sinaasappelpartjes, tortellini en garnalen
  • Antipasti: mortadella, spinata, prosciutto crudo, kalamata olijven en gegrilde groente
  • Kip uit de oven met olijven, rozemarijn en citroen
  • Penne pasta met geroosterde pompoen
  • Linguine met zeevruchten
  • Lasagne Bolognaise
  • Plaatpizza met knoflook, sardientjes en sjalotten
  • Tiramisu mousse
  • Panna Cotta met chocolade schaafsel
  • Watermeloen met balsamico en verse mint
  • Amandel-chocolade bavarois
  • Focaccia, ciabatta, olijfolie, tapenade, pesto en kruidenboter

 

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie / voedselintolerantie. Heeft u een allergie? Meld het ons. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit voor 100% uit te sluiten. Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze medewerkers.

 

Download hier de BCN Inspirations Buffetten. (PDF)

 

*  Deze arrangementen zijn te reserveren vanaf 25 personen.

** Alle prijzen zijn inclusief BTW en geldig t/m 31 december 2018.