Trainingslocatie BCN ICT Centre Utrecht


ICT Centre met gratis parkeren

BCN ICT Centre Utrecht is een moderne en centraal gelegen locatie met 53 trainingszalen, waarvan 10 ICT zalen zijn. Door de gunstige ligging nabij de A27 en A28 is BCN Utrecht uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Bij BCN Utrecht kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Het ICT Centre van BCN Utrecht beschikt over diverse audiovisuele middelen, glasvezel internet en een klimaatbeheersingssysteem, zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen.
 

Installatie

BCN heeft voor de ICT Centres een gecentraliseerde ICT afdeling. Onze ICT professionals adviseren u graag bij het vinden van de juiste zaal en het juiste type computer. Daarnaast kunnen zij op de BCN-locaties aanwezig zijn om een succesvol installatie traject te waarborgen en eventuele vragen voorafgaand aan de training of het examen te kunnen beantwoorden. De pc's zijn standaard voorzien van Office programma's zoals Word en Excel en voorzien van glasvezel internet.

Alle overige programma's worden op maat voor u geïnstalleerd. Wilt u specifieke programma's of images geïnstalleerd hebben, dan berekenen wij installatiekosten à € 60,00 per uur. In de zaalhuur is één uur installatiekosten als service inbegrepen; extra uren geschiedt op basis van nacalculatie tegen bovengenoemd installatie tarief.


Meer informatie of reserveren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via 030 - 2 567 391, reserveringen@bcn.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan. Download hier de Factsheet BCN ICT.

widget_portret_jerry_vroom_bewerkt

Jerry Vroon

Onze dienstverlening is er op gericht om u volledig te ontzorgen, zodat u zich op de inhoud van uw bijeenkomst kunt richten.

Vestigingsmanager, BCN Utrecht

Factsheet ICT Centre Locaties

Wilt u meer weten over deze BCN locatie?

Bekijk onze factsheet met informatie over de faciliteiten, vergaderarrangementen, capaciteit en bereikbaarheid. 

ict_01_235x235
ict_03_235x235