Trainingslocatie BCN ICT Centre Eindhoven

ICT Centre direct naast het station

Door de ideale ligging, direct naast het intercity NS-station van Eindhoven, is trainingslocatie BCN Eindhoven uitstekend bereikbaar. De centrale stationslocatie heeft in totaal 23 modern en stijlvol ingerichte ruimtes, waarvan 2 ICT zalen zijn. Bij grotere groepen kunnen wij bepaalde  zalen met laptops faciliteren. Zo heeft u specifiek voor grotere groepen de mogelijkheid om digitale examens te organiseren. BCN ICT Centre Eindhoven heeft daarnaast een eigen restaurant voor lunch en diner.

Installatie

BCN heeft voor de ICT Centres een gecentraliseerde ICT afdeling. Onze ICT professionals adviseren u graag bij het vinden van de juiste zaal en het juiste type computer. Daarnaast kunnen zij op de BCN-locaties aanwezig zijn om een succesvol installatie traject te waarborgen en eventuele vragen voorafgaand aan de training of het examen te kunnen beantwoorden. De pc's zijn standaard voorzien van Office programma's zoals Word en Excel en voorzien van glasvezel internet.
Alle overige programma's worden op maat voor u geïnstalleerd. Wilt u specifieke programma's of images geïnstalleerd hebben, dan berekenen wij installatiekosten à € 60,00 per uur. In de zaalhuur is één uur installatiekosten als service inbegrepen; extra uren geschiedt op basis van nacalculatie tegen bovengenoemd installatie tarief.

Meer informatie of reserveren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via 030 - 2 567 391, reserveringen@bcn.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan. Download hier de Factsheet BCN ICT.
 

Ton ten Haaf

Ton ten Haaf

Begin uw dag goed met onze BCN gastvrijheid, wij helpen u graag op weg.

Vestigingsmanager, BCN Eindhoven

Factsheet ICT Centre Locaties

Wilt u meer weten over deze BCN locatie?

Bekijk onze factsheet met informatie over de faciliteiten, vergaderarrangementen, capaciteit en bereikbaarheid. 

ict_01_235x235
ict_03_235x235