BCN_specials_zeskamp_1000x174

4-Kamp

Meer informatie

4-Kamp

BCN presenteert een sportieve vierkamp, ideaal als warming-up voor de start van uw vergadering of als informele break! Het programma is aan te passen aan uw persoonlijke wensen.
 

Spelonderdelen

Kleur bekennen

Bij het spel hoort een draaischijf die verdeeld is in vier gekleurde vakken. De spelleider draait de schijf en roept bijvoorbeeld: "Rechtervoet op rood!". De spelers moeten nu het genoemde lichaamsdeel op een van de cirkels met die kleur plaatsen, zonder om te vallen. Het spel wordt extra moeilijk doordat een gekleurde cirkel niet door twee personen tegelijk gebruikt mag worden.

 

Vliegend tapijt

Met twee personen op een tapijt staan en dan steeds gelijktijdig springen, terwijl de derde en vierde persoon het tapijt van A naar B trekken. Dat dit knap lastig is, zult u zelf ervaren. Een echte teambuilding-activiteit. Alles staat of valt met samenwerking!

 

Brancardspel

Hoe snel kunt u reageren als uw collega medische verzorging nodig zou hebben? Bij dit brancardspel wordt u op de proef gesteld. Bij dit spel zijn vier dragers nodig om één slachtoffer van A naar B te brengen.

 

Tweepersoons zaklopen

Dit onderdeel behoeft vast geen toelichting. Wie komt het snelst van A naar B?

Download hier de BCN Specials Vierkamp (PDF).
 

Prijs vanaf € 20,00 per persoon

  • Programmaduur: 60 minuten
  • Prijs is inclusief: spelleiding, op- en afbouw
  • Prijs is exclusief: transportkosten à € 50,00
     

Reserveringsvoorwaarden

  • Prijs is exclusief btw.
  • Dit arrangement is te reserveren voor groepen vanaf 30 personen.
  • Bij minder dan 30 personen geldt een toeslag van € 7,50 p.p.
     

Offerte aanvragen?

Onze professionals van de centrale afdeling Reserveringen adviseren u graag bij het vinden van het juiste evenement. Bel 030 - 256 73 91 of mail naar reserveringen@bcn.nl.
 

In samenwerking met:
e4b