Direct reserveren?

 030 - 256 73 91

Wegwerkzaamheden richting BCN Utrecht Rijnsweerd

Reist u op zaterdag 11 juni met de auto naar BCN Utrecht? Houd rekening met extra reistijd in verband met een afsluiting vanaf de aansluiting A28 t/m de aansluiting met de Pythagoraslaan. Het verkeer wordt omgeleid, dit kan zorgen voor verkeersdrukte op deze dag.

 

Reist u op zaterdag 18 juni met de auto naar BCN Utrecht? Houd rekening met een extra reistijd in verband met een afsluiting vanaf het westelijke deel van de Waterlinieweg vanaf de Berenkuil tot de oprit Rubenslaan/Adriaan van Ostadelaan. Het verkeer wordt omgeleid, dit kan zorgen voor verkeersdrukte op deze dag.

 

Van maandag 23 mei tot maandag 19 juni zijn er werkzaamheden aan de verkeerslichten op de T-kruising Waterlinieweg - Pythagoraslaan. Hiervoor wordt buiten de spits één rijstrook afgesloten.

 

Reist u op een van deze dagen naar BCN Utrecht, houd rekening met enige vertraging. 

BCN Eindhoven geopend!

Per 1 maart heeft BCN naast het centraal station in Eindhoven dé trainingslocatie geopend. BCN zet hiermee een nieuwe standaard neer op het gebied van het faciliteren van trainingen en vergaderingen.

Bekijk onze Effectiviteit-Wiki

we houden alles bij wat uw training nog effectiever maakt

Wijziging Parkeervoorzieningen BCN Utrecht

Vanaf 20 november zijn de parkeervoorzieningen bij BCN Utrecht gewijzigd. Wat houdt dit in voor u?     

Klanten waarderen BCN met een 10!

Wij zijn heel tevreden over BCN.

Alles is meer dan uitstekend geregeld. Zalen tiptop in orde en compleet. De luxe catering biedt veel keus met een goede koffievoorziening.
Anja Ritzerfeld, Notuleren.nl