BCN_nieuws_nieuwehuisstijl_1000x174 (2)

Het laatste nieuws

Laatste nieuws over BCN

Blijf via deze pagina op de hoogte van het laatste nieuws rondom BCN of meld u aan voor de nieuwsbrief.

 

Let op: Bussen rijden niet door staking op maandag 30 april en dinsdag 1 mei 2018

Geen bussen door heel Nederland door staking

De chauffeurs van het streekvervoer gaan twee dagen lang staken, zo kondigt onder meer vakbond FNV aan. In nagenoeg heel Nederland rijden er geen bussen. Houd hier dus op maandag 30 april en dinsdag 1 mei  rekening mee en dat het op de weg drukker is dan normaal

 

Altijd goed op weg naar BCN

Misschien is het u zelf ook opgevallen, maar bijvoorbeeld onze locaties BCN Utrecht Centraal, BCN Amsterdam-Arena en BCN Eindhoven staan zo ongeveer naast een NS-station. Niet omdat we per se willen dat onze gasten per trein reizen - we zorgen ook altijd voor ruim voldoende parkeergelegenheid - maar omdat we wel de keuze willen bieden.

Voor BCN is dat een bewuste strategie. We vinden het belangrijk dat onze klanten en cursisten ons soepel kunnen bereiken met openbaar vervoer en met de auto. Zo kunnen zij zelf kiezen aan welke vervoersvorm zij de voorkeur geven. Tegelijkertijd zien we dat steeds meer opdrachtgevers hun deelnemers stimuleren om met het openbaar vervoer te reizen. Gezien de filedruk, het tijdverlies en de CO2-uitstoot bij auto's , begrijpen wij dat. Zelf houden we ook graag een goede balans tussen people, planet en profit. Maar u mag kiezen natuurlijk. En wat u ook kiest, u bent altijd goed op weg naar BCN.

 

Ook onze buren heten u van harte welkom

Wellicht hebt u in het verleden gebruik gemaakt van onze individuele diner services bij BCN Utrecht (Rijnsweerd). Per 1 januari 2018 richten wij ons enkel op diners voor groepen. Wij adviseren graag over de individuele mogelijkheden bij ons in de buurt, zoals Bar Beton, The Basket of De Daltons. Uiteraard staat onze eigen keukenbrigade ook in 2018 paraat voor uw groepsarrangementen, via uw opleider / opdrachtgever. Hebt u vragen? Neem dan contact op met 030 - 256 7390 of mail ons

Bar Beton Rijnsweerd

Pythagoraslaan 101, ca. 2 minuten auto, ca. 10 minuten lopen
Diverse broodjes tot 15.00 uur

Bar Beton Bank

Adriaen van Ostadelaan 22, ca. 5 minuten auto
Diverse broodjes, salades en dinergerechten tot 21.00 uur

The Basket

Genevelaan 8, ca. 2 minuten auto
Diverse broodjes, salades en dinergerechten tot 21.00 uur

De Daltons

Daltonlaan 400, overkant achter de vijver
Diverse broodjes en salades tot 19.00 uur

 

BCN schenkt Café intencion van J.J. Darboven

BCN schenkt op een aantal locaties Café Intención. Een 100% Arabica melange op basis van biologisch geteelde en fair verhandelde koffie van hooglandplantages met het Fairtrade- en EKO keurmerk. Het Fairtrade keurmerk is het keurmerk voor eerlijke handel en het Eko keurmerk is het keurmerk voor biologische teelt. Op deze wijze werken Café Intención en BCN mee aan betere leef- en werkomstandigheden van kleine boeren in ontwikkelingslanden.