BCN_nieuws_nieuwehuisstijl_1000x174 (2)

Het laatste nieuws

Laatste nieuws over BCN

Blijf via deze pagina op de hoogte van het laatste nieuws rondom BCN of meld u aan voor de nieuwsbrief.

 

BCN opent op 1 februari 2017 een nieuwe toplocatie in Eindhoven

Naast de bestaande locaties in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht opent BCN nu ook een state-of-the-art locatie van topkwaliteit in Eindhoven. Per 1 februari aanstaande is de nieuwe BCN-locatie operationeel. Natuurlijk bieden we hier ook onze vertrouwde kwaliteit met die bijzondere combinatie van hospitality en vakmanschap, waarvan wij ons specialisme hebben gemaakt.  Bekijk de nieuwe locatie hier.
 

De nieuwe huisstijl van BCN

Sinds 1 november jl. heeft BCN een nieuwe huisstijl. Een nieuw logo met drie kleuren die staan voor onze kernwaarden.

  • Gastgericht (groen)
  • Excellent (blauw) 
  • Effectief (rood)

Je kunt eigenlijk zeggen dat Gastgericht + Excellent = Effectiviteit. De energie, de focus en kennis om daarin te slagen, halen wij uit onze drie pijlers. Bekijk hier meer informatie over onze pijlers.
 

BCN schenkt Café intencion van J.J. Darboven

BCN schenkt op een aantal locaties Café Intención. Een 100% Arabica melange op basis van biologisch geteelde en fair verhandelde koffie van hooglandplantages met het Fairtrade- en EKO keurmerk. Het Fairtrade keurmerk is het keurmerk voor eerlijke handel en het Eko keurmerk is het keurmerk voor biologische teelt. Op deze wijze werken Café Intención en BCN mee aan betere leef- en werkomstandigheden van kleine boeren in ontwikkelingslanden.