Direct reserveren?

 030 - 256 73 91

Alles voor de training

Wanneer u een training organiseert, zoekt u een locatie van topkwaliteit. Met alle state-of-the-art techniek, catering, bereikbaarheid en parkeergelegenheid die daarbij horen. Maar de finishing touch van een perfect verlopen training zit 'm niet alleen in alle professionele faciliteiten. Het zit hem vooral in de gastgerichtheid en service van de professionals op onze locaties. Het team dat de trainers, docenten en cursisten ontvangt en begeleidt tijdens de training.

Van die bijzondere combinatie van hospitality en vakmanschap hebben wij ons specialisme gemaakt. Wij bieden de trainingslocaties. Niet omdat we ruimtes aanbieden, maar omdat we uw training, vergadering of workshop nog effectiever maken. Die verantwoordelijkheid en doelgerichtheid is voor ons vanzelfsprekend. Wij weten hoe we maximaal kunnen waarmaken wat u belooft aan uw medewerkers, collega's of cursisten.

Welkom bij BCN

BCN Eindhoven geopend!

Per 1 maart heeft BCN naast het centraal station in Eindhoven dé trainingslocatie geopend. BCN zet hiermee een nieuwe standaard neer op het gebied van het faciliteren van trainingen en vergaderingen.

Bekijk onze Effectiviteit-Wiki

we houden alles bij wat uw training nog effectiever maakt

Wijziging Parkeervoorzieningen BCN Utrecht

Vanaf 20 november zijn de parkeervoorzieningen bij BCN Utrecht gewijzigd. Wat houdt dit in voor u?     

Klanten waarderen BCN met een 10!

Wij zijn heel tevreden over BCN.

Alles is meer dan uitstekend geregeld. Zalen tiptop in orde en compleet. De luxe catering biedt veel keus met een goede koffievoorziening.
Anja Ritzerfeld, Notuleren.nl