Trainingslocatie BCN ICT Centre Rotterdam


Modern ICT Centre met gratis parkeren

Aan de voet van Rotterdam, dichtbij uitvalswegen en het station vindt u BCN Rotterdam. Door de strategische ligging is deze locatie ideaal bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. BCN Rotterdam heeft 220 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein en biedt een gratis Station Hopper service van en naar NS-station Rotterdam Alexander aan. De auto's rijden geheel op elektriciteit en zijn daardoor zeer milieuvriendelijk. U en uw gasten zijn met 5 minuten op het station.

Het moderne ICT Centre van BCN Rotterdam beschikt over diverse audiovisuele middelen, glasvezel internet en een klimaatbeheersingssysteem, zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Tevens zijn alle zalen voorzien van hoogwaardige verlichting met sensoren die zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid daglicht. 
 

Installatie

Business Centre Nederland heeft voor de moderne ICT Centres een gecentraliseerde ICT afdeling. Onze ICT professionals adviseren u graag bij het vinden van de juiste zaal en het juiste type computer. Daarnaast zijn zij op de BCN-locaties aanwezig om een succesvol installatietraject te waarborgen en eventuele vragen voorafgaand aan de training of het examen te kunnen beantwoorden. De pc's zijn standaard voorzien van Office programma's zoals Word en Excel en voorzien van glasvezel internet. De volgende type trainingen kunnen in BCN ICT Centre o.a. verzorgd worden:

  • Office trainingen versie 2003-2007-2010-2013
  • MOC trainingen
  • Adobe trainingen
  • SharePoint trainingen

De taal van de Office versies is Nederlands, via de taalinstellingen binnen Office kan dit naar het Engels gewisseld worden. Op de docentenplek draait virtueel een exchange server zodat u via outlook kunt mailen. Alle overige programma's worden op maat voor u geïnstalleerd. Wilt u specifieke programma's of images geïnstalleerd hebben, dan berekenen wij installatiekosten à € 60,00 per uur. In de zaalhuur is één uur installatiekosten als service inbegrepen; extra uren geschiedt op basis van nacalculatie tegen bovengenoemd installatietarief. 


Meer informatie of reserveren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via 030 - 2 567 391, reserveringen@bcn.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan. Download hier de Factsheet BCN ICT Centre.

widget_portret_angeline_vd_weijde_bewerkt

Angeline van der Weijden

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze gasten met een brede glimlach de deur uit gaan.

Vestigingsmanager, BCN Rotterdam

Factsheet ICT Centre Locaties

Wilt u meer weten over deze BCN locatie?

Bekijk onze factsheet met informatie over de faciliteiten, vergaderarrangementen, capaciteit en bereikbaarheid. 

ict_01_235x235
ict_02_235x235
ict_03_235x235