Trainingslocatie BCN ICT Centre Amsterdam Arena


Modern ICT Centre direct naast het station

Direct naast het intercity NS-station Bijlmer-Arena en met een vrijwel directe aansluiting op alle snelwegen rond Amsterdam, vindt u BCN Amsterdam Arena. Vanaf dit station heeft u rechtstreekse verbindingen met Utrecht CS, Schiphol en Amsterdam CS. Komt u met de auto? De omliggende parkeergarages bij BCN bieden ruime parkeergelegenheid.

Het moderne ICT Centre van BCN Amsterdam Arena beschikt over diverse audiovisuele middelen, glasvezel internet en een klimaatbeheersingssysteem, zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Door de ligging op de 5e etage bieden alle zalen van BCN schitterend uitzicht over Amsterdam en de tuinen van het Atlas Arena Complex. 


Installatie

Business Centre Nederland heeft voor de moderne ICT Centres een gecentraliseerde ICT afdeling. Onze ICT professionals adviseren u graag bij het vinden van de juiste zaal en het juiste type computer. Daarnaast zijn zij op de BCN-locaties aanwezig om een succesvol installatietraject te waarborgen en eventuele vragen voorafgaand aan de training of het examen te kunnen beantwoorden. De pc's zijn standaard voorzien van Office programma's zoals Word en Excel en voorzien van glasvezel internet. De volgende type trainingen kunnen in BCN ICT Centre o.a. verzorgd worden:

  • Office trainingen versie 2003-2007-2010-2013
  • MOC trainingen
  • Adobe trainingen
  • SharePoint trainingen

De taal van de Office versies is Nederlands, via de taalinstellingen binnen Office kan dit naar het Engels gewisseld worden. Op de docentenplekdraait virtueel een exchange server zodat u via outlook kunt mailen. Alle overige programma's worden op maat voor u geïnstalleerd. Wilt u specifieke programma's of images geïnstalleerd hebben, dan berekenen wij installatiekosten à € 60,00 per uur. In de zaalhuur is één uur installatiekosten als service inbegrepen; extra uren geschiedt op basis van nacalculatie tegen bovengenoemd installatietarief.


Meer informatie of reserveren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling via 030 - 2 567 391, reserveringen@bcn.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan. Download hier de Factsheet BCN ICT.

widget_portret_martine_van_strijen_bewerkt

Martine van Strijen - Saenen

We hebben bij BCN elke dag plezier in het 'thuis laten voelen' en goed verzorgen van onze gasten.​

Vestigingsmanager, BCN Amsterdam Arena

Factsheet ICT Centre Locaties

Wilt u meer weten over deze BCN locatie?

Bekijk onze factsheet met informatie over de faciliteiten, vergaderarrangementen, capaciteit en bereikbaarheid. 

ict_01_235x235
ict_02_235x235
ict_03_235x235